fbpx

Wholwsale & Retail

TERMA DAN SYARAT

UMUM

Apabila anda mendaftar , anda di minta untuk memberikan maklumat yang benar, tepat dan lengkap. Sekiranya terdapat sebarang perubahan anda boleh membuat pertukaran bila-bila masa sahaja atau email kepada kami di haniborong@gmail.com untuk bantuan. Kata Laluan yang di masukkan haruslah unik dan  di simpan agar tidak disalah gunakan oleh mana-mana pihak. Sekiranya terdapat pencerobohan ke atas akaun anda terus maklumakan kepada kami di haniborong@gmail.com secepat mungkin

Untuk membuat tempahan dengan kami, anda mesti lah berumur lebih daripada 18 tahun dan memiliki kad kredit atau debit yang sah yang telah dikeluarkan oleh pihak bank serta boleh diterima oleh kami.

TEMPAHAN

Segala tempahan tertakluk kepada ketersediaan produk. Barangan yang di pilih tanpa PEMBAYARAN tidak akan di simpan dan boleh di beli oleh pelanggan yang lain

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh di buat melalui Bank Transfer. Kami akan mengambil langkah penjagaan untuk memastikan laman web ini selamat. Semua urusniaga perbankan dalam talian di talian ini di proses menggunakan

 

Sebagai tambahan, kami akan mengambil penjagaan yang munasabah, untuk menyimpan butiran perintah dan pembayaran anda selamat, tetapi tanpa kecuaian di pihak kami kami tidak boleh diputuskan bertanggungjawab untuk apa-apa kerugian anda mungkin mengalami jika satu pihak ketiga mendapat akses tidak sah kepada mana-mana tarikh anda menyediakan apabila menggunakan atau memesan dari laman kami.

BAUCER

Baucer yang di berikan adalah tidak boleh di pindah milik.  Baucer ini juga tidak boleh di gunakan bersama baucer yang lain atau tawaran yang lain dan. Baucer mesti di tebus  dalam tempoh waktu yang telah ditetapkan.

Baucer yang di berikan tidak sah untuk pertukaran Tunai

PENGHANTARAN

Sila ambil perhatian bahawa kami akan proses dan menghantar keluar semua perintah dalam 24 jam selepas pembayaran diterima. Masa penghantaran dianggarkan diperuntukkan akan digunakan sebagai satu panduan hanya dan memulakan dari tarikh perintah itu diedarkan. Kami tidak bertanggungjawab dalam sebarang kelewatan disebabkan oleh proses-proses pelepasan kastam destinasi.

Kami menghantar segala tempahan dibuat sebelum 10 AM, Isnin – Jumaat di hari sama. Tempahan dibuat pada hari Jumaat, selepas 10 AM hanya akan dihantar pada Isnin. Pesanan akan sampai dianggarkan 1-3 hari bekerja.