fbpx

Cik Puan Suka Skirt Tak perlu iron?

Nak skirt nampak efek kurus & Langsing?

Suka Skirt Potongan A- Dan kain yang sungguh selesa?

Kini Promo Early Birds (Batch 7) telah DIBUKA!

Nak Sopan ke pejabat?

Nak skirt yang tak payah iron?

Jaminan kak Hani skirt yang sungguh selesa

Skirt Executive dengan labuh sehingga 41 inch. Kain boleh stretch. Kain yang sedang elok beratnya. Tak jarang tak melekap. Dijamin 100% Cik Puan akan berpuas hati

Kak Hani, material skirt ni macam mana

Ok, Kak Hani faham. Bila nak beli skirt ni mesti nak tau detail material kan. Elok ke kain dia? selesa ke kainnya?

Ok jom kita tengok material skirt executive ni

Kalau tengok gambar bawa 

A – Bahagian belah Luar 

B – Bahagian belah dalam – Keselesaan tahap maximun! serap peluh, lembut pada kulit. Mmemang sanagta best kain dia

Material ni PREMIUM Cotton mix Polyester Shirt

  • Boleh memeri, selesa bila nak begerak, duduk, bersila Melangkah besar , bergerak laju. Tak ada masalah
  • Tidak perlu iron. 100% tak perlu iron 
  • Tak mudah renyuk. Nampak kemasss je sepanjang hari di kepejabat. Dari pagi sampai petang nampak elok cantik rapi kemas je
  • Tak lembik & melekap macam lycra
  • Texture pada permukaan fabrik. Nampak ekslusif memang sesuai sangat untuk officewear. Tak nampak kosong sangat
  • 100% lepas basuh tak berbulu
  • 100% kak Hani jamin lepas basuh warna tak luntur
  • 100% kak Hani kainnya  tak mengembang lepas basuh

Tapi ada lagi yang menarik mengenai Skirt ni tau. Kak Hani nak cerita…

Yang menariknya

Potongan sangat cantik, iaitu potongan A berikan effek langsing dan kurus. 

Tekstur kain nampak elegan , tak nampak macam skirt biasa tu

Pinggang boleh stretch. sebab dia jenis getah

Kain tak nipis, tak jarang dan sejuk. Tak perlu pakai lining ke apa . Malah kain ni juga serap peluh.

Memang ramai sangat-sangat sukakan skirt ni

Paling best, ada 12 pilihan warna untuk memenuhi hati Cik Puan. Sebelum ni , Batch 1 ada 4 warna. Tapi disebabkan skirt ni ramai sangat suka, Kak Hani bawa masuk semua warna

Apa kata mereka yang dah dapatkan Skirt Executive ni?

Skirt Executive ni memang dah lama tau usia dia. Banyak testimoni kak Hani terima. Tapi Kak Hani letak beberapa untuk rujukan ya 🙂

Kak Hani, Ada saiz apa ya?

Ada 4 saiz, M, L, XL, 2XL. Kain ni jenis memeri. Jadi dia boleh stretch 1~2 inch

Boleh rujuk Ukuran dekat bawah ya. 

Kain Boleh Memeri – bila duduk, anak bersila atas riba, nak melangkah. Terasa mudah , ringan, selesa. Tak rasa tersekat pun. Nak melangkah memang mudah sangat

Play Video

Kain Tak mudah renyuk. Kekal cantik, kemas, rapi sepanjang hari! Pakai dalam tempoh 24 jam atau lebih pun tak pe. Penampilan terjaga!

Play Video

Ukuran (Inch)

Size

M

L

XL

2XL

Pinggang

29 ~ 31

31~33

33~35

35~37

Pinggul

37~40

40~43

43~46

46~49

Labuh

41

41

41

41

Waah.. Menarik! Tak  sabar nak order!

Tunggu.. Tunggu.. Selepas dapat tau harga Offer Early Birds khusus untuk 500 terawal ni,  mesti lagi tak sabar

PILIH PAKEJ KHAS

Sempena Early Birds Skirt Executive dapatkan pada tawaran dari Kak Hani. Penjimatan berganda! 3 RM165 + FREE Pos  + FREE Exclusive Box (100 terawal shj) wajib Cik Puan rebut tau 

Harga Asal : RM109

Sehelai : RM89 (Jimat RM20)

TRIPLET

RM165

3 PCS

(Jimat RM117)

(Jimat Pos RM14)

  • 3 Helai Skirt Executive
  • Jimat RM117
  • Jimat Pos RM14
  • Campur Warna
  • FREE Pos

SINGLE

RM89

1 PCS

(Jimat RM20)

(Jimat Pos RM8)

  • 1 Helai Skirt Executive
  • Jimat RM20
  • Jimat Pos RM8
  • Campur Warna
  • FREE Pos

Sebaik sahaja harga kuota penuh harga akan dikembalikan kepada asal Tiada lagi tawaran seperti ini akan dibuka

Apa lagi kata pelanggan yang dah dapatkan Skirt Executive?

 

Ingin Pakej Skirt Executive Ironless  ini Terhad kepada  500 terawal sahaja tau! kalau lambat memang tertinggal!

Tempah sekarang dengan pembelian lebih telus, cepat, pantas dan smooth melalui website (Paling Kak hani recommend). Klik butang TEMPAH SEKARANG di bawah

Tempah sekarang dengan pembelian melalui Whatsapp. Klik butang  TEMPAH SEKARANG di bawah

Promosi ini akan ditutup bila-bila masa sebaik sahaja cukup kuota 500 helai. Harga akan dikembalikan kepada asal.Tiada lagi tawaran FREE Pos. Its  Now or never!