fbpx

PROMO BULAN OKTOBER – TERHAD 200 TERAWAL SHJ!

Viviana Dress 2.0 – 2 For RM120 ONLY

Macam mana Cutting viviana dress ni Kak Hani? 

Ini antara soalan yang kerap kak Hani terima . Yela ada yang risau takut sempit dekat perut. Ada yang ingat dress ni ada cutting kat perut. Ada yang risau dress ni ada getah kat pinggang.

Ok ini specialnya Viviana dress ni tau

  1. Tak ada cutting kat pinggang.
  2. Tak ada getah dekat pinggang
  3. ada ribbon untuk ikat ikut kesesuaian anda
  4. Ribbon tak attached dengan baju.

Dan paling menarik , dress ni sangat flowy. Jenis tak hingat nak jimat pakai kain berapa meter. Kak Hani tak kisah. Asalkan nampak flowy macam princess. Bukan pakai 4 meter je. Ini lebih dalam 5 meter tau! Takkan dapat flowy macam ni kat mana-mana 

Macam mana material Viviana Dress ni?

ciri-kain

Apa kelebihan lain Viviana Dress ni?

TESTIMONI
IMG_6451

PILIHAN-WARNA