fbpx

Cik Puan Suka Tshirt Tak perlu iron?

Kini Promo Early Birds (Batch 5) telah DIBUKA! TAWARAN Khas Triplet Combo Deal

Time urgent nak keluar rumah, mujur ada tshirt tak payah iron ni. JMAT masa! Nak pergi semua tempat pun sesuai. Tshirt ni tak nampak macam tshirt langsung tau. Tetap nampak elegant dan smart

Vina Ironless tshirt tanpa perlu iron. Dengan kemudahan pocket pada sebelah kiri dan kanan , labuh melepasi paras hip. Dapatkan pada harga promo Malaysia Days Deal Sebelum Terlambat!

Kak Hani, Macam mana material Vina Ironless Tshirt ni?

Material ni Cotton mix Polyester Tshirt

  • Boleh memeri, selesa bila nak begerak, duduk, bersila . Bahagian mudah beriri macam lengan mesti selesa . Tak rasa macam di cengkam
  • Tidak perlu iron. 100% tak perlu iron , tak mudah renyuk
  • Tak lembik & melekap macam lycra
  • Texture pada permukaan fabrik. Tak nampak kosong sangat
  • 100% lepas basuh tak berbulu
  • 100% kak Hani jamin lepas basuh warna tak luntur
  • 100% kak Hani kainnya  tak mengembang lepas basuh

Tapi ada lagi yang menarik mengenai Tshirt ni tau. Kak Hani nak cerita…

Yang menariknya

Rekaan simple nampak elegan , tak nampak macam tshirt bias tu

Labuh, Longgar dan potongan A-Cut . Tak ikut bentuk badan

Lagi-lagi untuk Batch 3 ini Kak Hani dah improve untuk cutting bahagian pinggang tau. Dia tak ikut pinggang

Kain tak nipis, tak jarang dan sejuk. Tak perlu pakai lining ke apa . Malah kain ni juga serap peluh.

Rata-rata ramai suka tshirt ni

Pelanggan kak Hani sebelum ni cakap sebab ada Cuff dekat tangan tu .Ramai puji, Suka  sebab nampak elegan & kemas

10 pilihan warna ! untuk memenuhi hati Cik Puan. Sebelum ni , Batch 1 ada 8 warna. Tapi disebbakan design ni ramai sangat suka, Kak Hani tambah 2 warna baru untuk Batch 3 iaitu cream dan pink

Apa kata mereka yang dah dapatkan Vina Ironless tshirrt dari Kak Hani ni?

Kak Hani, Ada saiz apa ya?

Ada 3 saiz, M, L, XL. Kain ni jenis memeri. Jadi dia boleh stretch 1~2 inch

Boleh rujuk Ukuran dekat bawah ya. 

SizeMLXL
Bahu14.51617
Ketiak182021
Tangan232323
Dada364044
Pinggul444650
Labuh29.53030

Waah.. Menarik! Tak  sabar nak order!

Tunggu.. Tunggu.. Selepas dapat tau harga Offer Combo awal muharam ini khusus untuk 500 terawal ni,  mesti lagi tak sabar

Pernah berpeluang dapat beli tshirt muslimah , tak payah iron dengan siap ada pocket lagi , ada cuff bahagian tangan. Kain fabrik cantik dan exclusive dengan harga serendah RM50?

Kak Hani jamin TAWARAN TIDAK MASUK AKAL ini tak pernah di tawarkan di mana-mana lagi. Sempena Combo Deal Awal muharam 3 helai Vina ironless Tshirt  dengan hanya berharga RM50 sehelai,  khas untuk 500 terawal sahaja tau!

PILIH PAKEJ KHAS

Sempena Awal Muharam Vina Ironless Tshirt dapatkan pada tawaran dari Kak Hani. Penjimatan berganda! 3 RM150 wajib Cik Puan rebut tau 

Harga Asal : RM89

Sehelai : RM79 (Jimat RM10)

BORONG

RM390

10 pcs

(Jimat RM500)

  • 10 Helai Tshirt Vina
  • Jimat RM500
  • Campur Warna

TRIPLET

RM150

3 PCS

(Jimat RM117)

  • 3 Helai Tshirt Vina
  • Jimat RM117
  • Jimat Kos Pos RM14
  • Campur Warna
  • FREE Pos

COMBO

RM120

2 PCS

(Jimat RM58)

  • 2 Helai Tshirt Vina
  • Jimat RM58
  • Jimat Kos Pos RM10
  • Campur Warna
  • FREE Pos

Sebaik sahaja harga kuota penuh harga akan dikembalikan kepada asal Tiada lagi tawaran seperti ini akan dibuka

 

Apa lagi kata pelanggan yang dah dapatkan Vina Ironless Tshirt ni?

  

Ingin Pakej Vina Ironless Tshirt ini Terhad kepada  500 terawal sahaja tau! kalau lambat memang tertinggal!

Macam mana nak order?

Kini anda mempunyai DUA pilihan pembelian.Melalui whatsapp atau website. Tapi Kak Hani suggest *highly recommend lagi cepat mudah pantas di website tau . Cepat! Lambat selamat tinggal!

Tempah sekarang dengan pembelian lebih telus, cepat, pantas dan smooth melalui website (Paling Kak hani recommend). Klik butang TEMPAH SEKARANG di bawah

 

Promosi READY STOCK  akan ditutup bila-bila masa sebaik sahaja cukup kuota 500 helai. Harga akan dikembalikan kepada asal.Tiada lagi tawaran FREE Pos. Its  Now or never!